Huuhkajat taistelee EM-karsinnoissa

Teksti: Petri Kiuttu, lähteet STT, HS
Kuva: Lehtikuva / Heikki Saukkomaa
Uutinen julkaistu: 11.09.2023

Huuhkajat voi edelleen päästä suoraan EM-lopputurnaukseen. Huuhkajat kohtaa lokakuussa Slovenian. Suomi ei saa hävitä ottelua.

Suomi hävisi Tanskalle EM-karsintaottelussa 0–1. Ottelu pelattiin sunnuntaina Helsingin olympiastadionilla. Olympiastadion oli loppuunmyyty.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat johti omaa lohkoa ennen ottelua. Nyt Huuhkajat on lohkon kolmas.

Tanska ja Slovenia johtavat H-lohkoa. Lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsee suoraan EM-lopputurnaukseen. Kolme joukkuetta pääsee mukaan jatkokarsinnoissa. Jatkokarsintoihin pääsevät Kansojen liigan parhaat joukkueet.

Huuhkajilla on edelleen mahdollisuus päästä mukaan EM-lopputurnaukseen. Huuhkajilla on vielä neljä karsintapeliä. Huuhkajat pelaa lokakuussa Sloveniaa ja Kazakstania vastaan. Marraskuussa Huuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin ja San Marinon.

– Meillä on vielä neljä ottelua jäljellä. Uskon Suomen joukkueeseen. Uskon, että pääsemme mukaan EM-kisoihin, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoi Tanska-ottelun jälkeen.

Suomi kohtaa Slovenian 14. lokakuuta.

Kuvassa ovat Huuhkajien Nikolai Alho (keskellä) ja Tanskan Jesper Lindström (vasemmalla) ja Pierre-Emile Höjbjerg (oikealla).

Yksi kommentti artikkeliin ”Huuhkajat taistelee EM-karsinnoissa”

Kommentoi

Voit kirjoittaa mielipiteesi uutisesta kommenttilaatikkoon.

Sinun pitää kirjoittaa myös nimesi tai keksiä nimimerkki.

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Tietoturvaseloste (PDF)