Nyhtökauran kehittäjä sai palkinnon

Teksti: Selkosanomat
Kuva: Lehtikuva
Uutinen julkaistu: 11.03.2020

Reetta Kivelä sai Suomen Kulttuurirahaston palkinnon, koska hän on kehittänyt nyhtökauran.

Reetta Kivelä kehitti työtovereidensa kanssa nyhtökauran vuonna 2014.

Nyhtökaura valmistetaan kaurasta, keltaherneestä, härkäpavuista ja rypsiöljystä. Nyt nyhtökaura on suosittua ruokaa.

Nyhtökauraa käyttävät varsinkin ne, jotka eivät syö lihaa.

Lähde STT

Kommentoi

Voit kirjoittaa mielipiteesi uutisesta kommenttilaatikkoon.

Sinun pitää kirjoittaa myös nimesi tai keksiä nimimerkki.

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Tietoturvaseloste (PDF)