Kalasäilyke saa palkinnon

Teksti: Selkosanomat
Kuva: Pielisen kala
Uutinen julkaistu: 22.04.2020

Tänä vuonna Vuoden lähiruokateko -palkinnon saa perheyritys Pielisen kala.

Palkinto jaetaan joka vuosi henkilölle tai yritykselle, joka työskentelee suomalaisen ruoan ja puhtaamman luonnon hyväksi. Voittaja saa 2 000 euroa.

Palkinnon voitti Pielisen kalan säilyke, jossa on luonnonkalaa. Kalasäilyke sisältää esimerkiksi lahnaa, säynettä ja pasuria. Näitä kaloja on Suomen järvissä.

Lähteet Messukeskus, STT

Yksi kommentti artikkeliin ”Kalasäilyke saa palkinnon”

Kommentoi

Voit kirjoittaa mielipiteesi uutisesta kommenttilaatikkoon.

Sinun pitää kirjoittaa myös nimesi tai keksiä nimimerkki.

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Tietoturvaseloste (PDF)