Kate on suositumpi kuin Englannin kuningatar

Teksti: Lähde Metro
Kuva: Lehtikuva
Uutinen julkaistu: 12.08.2014

Prinssi William on Britannian suosituin kuninkaallinen. Hänen vaimonsa Catherine eli Kate on myös hyvin suosittu kansan parissa.

Pariskunnan suosio on kasvanut entisestään sen jälkeen, kun heidän yhteinen lapsensa, pikkuprinssi George, syntyi vuosi sitten kesällä. Monet arvelevat, että Williamin suosio johtaa lopulta siihen, että hänestä tulee Englannin seuraava kuningas. Näin hänen isänsä, Walesin prinssi Charles ei ikinä nousisi valtaistuimelle.

Williamin ja Katen suosio kävi selväksi jo viime kesänä, kun pariskunta odotti ensimmäistä lastaan. Tiedotusvälineet seurasivat tapahtumaa jatkuvasti, mutta myönteisellä asenteella. Edellisen kerran Britanniassa on kohdeltu kuninkaallisia yhtä lämpimästi 1980-luvun alussa, kun Charles ja Williamin äiti, Walesin prinsessa Diana avioituivat.

Prinssi William on suositumpi kuin hänen isoäitinsä. Hän on siis suositumpi kuin Englannin kuningatar Elisabet. William voittaa suosiossa selvästi myös isänsä, eli Charlesin. Tutkimustulokset perustuvat The Independent on Sunday -sanomalehden kyselyyn. Tulosten mukaan Britannian kuninkaallinen perhe on edelleen suositumpi kuin yksikään maan poliitikoista. Britannian suosituin poliitikko on pääministeri David Cameron.

Kommentoi

Voit kirjoittaa mielipiteesi uutisesta kommenttilaatikkoon.

Sinun pitää kirjoittaa myös nimesi tai keksiä nimimerkki.

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Tietoturvaseloste (PDF)