Pohjoinen jännitys ahdistaa

Teksti: Petri Kiuttu
Kuva: Hannele Majaniemi
Uutinen julkaistu: 24.04.2019

Poliisisarja Kaikki synnit kertoo murhista lestadiolaisalueella.

Mika Ronkainen tunnetaan dokumenttielokuvan Laulu koti-ikävästä ohjaajana. Nyt hän on ohjannut jännityssarjan, joka sijoittuu ohjaajan kotiseudulle. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Mika Ronkainen ja Merja Aakko.

Sarja tapahtuu keksityssä Varjakan kunnassa Oulun lähellä. Kaikki synnit on ahdistava kuvaus sulkeutuneesta pienestä piakkakunnasta ja lestadiolaisuudesta. Sarjan jännitys on lähinnä sivujuoni.

Keskusrikospoliisin tutkijat (rooleissa Maria Sid ja Johannes Holopainen) ovat uskottavia henkilöhahmoja.

Sarjan esittää Elisa Viihde: elisa.fi/viihde.

Yksi kommentti artikkeliin ”Pohjoinen jännitys ahdistaa”

  1. kiinostaavaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&1!

    Vastaa

Kommentoi

Voit kirjoittaa mielipiteesi uutisesta kommenttilaatikkoon.

Sinun pitää kirjoittaa myös nimesi tai keksiä nimimerkki.

Nimi tai nimimerkki:

Kommentti:

Tietoturvaseloste (PDF)