Maria Sid näyttelee Kaikki synnit -sarjan poliisia. Hän saa tehtävän selvittää murhia Pohjois-Pohjanmaalla lestadiolaisalueella.

Pohjoinen jännitys ahdistaa

Poliisisarja Kaikki synnit kertoo murhista lestadiolaisalueella.

Mika Ronkainen tunnetaan dokumenttielokuvan Laulu koti-ikävästä ohjaajana. Nyt hän on ohjannut jännityssarjan, joka sijoittuu ohjaajan kotiseudulle. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Mika Ronkainen ja Merja Aakko.

Sarja tapahtuu keksityssä Varjakan kunnassa Oulun lähellä. Kaikki synnit on ahdistava kuvaus sulkeutuneesta pienestä piakkakunnasta ja lestadiolaisuudesta. Sarjan jännitys on lähinnä sivujuoni.

Keskusrikospoliisin tutkijat (rooleissa Maria Sid ja Johannes Holopainen) ovat uskottavia henkilöhahmoja.

Sarjan esittää Elisa Viihde: elisa.fi/viihde.

Mitä mieltä olit jutusta?


Yksi kommentti uutiseen “Pohjoinen jännitys ahdistaa”

  1. pae man

    kiinostaavaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&1!