Hannu Virtanen (keskellä), Birgitta Takala ja Anssi Tuulenmäki.

Hannu Virtanen (keskellä), Birgitta Takala ja Anssi Tuulenmäki.

Selkosanomien verkkolehti on vuoden innovaatio

Aikakausmedia palkitsi Selkosanomien verkkolehden Vuoden 2012 digitaalinen innovaatio -palkinnolla.

Palkintoraadin mukaan Selkosanomien verkkolehti on uudenlainen ja raikas verkkopalvelu. Se ottaa huomioon lukijakuntansa. Lisäksi verkkolehti muistuttaa muitakin julkaisijoita siitä, että asioita voi esittää selkeästi.

Palkintoraatiin kuuluivat IAB Finlandin toiminnanjohtaja Birgitta Takala ja tutkimuspäällikkö Anssi Tuulenmäki Aalto-yliopistosta. Selkosanomien verkkolehti on ilmestynyt vuoden 2012 alusta lähtien. Palkinnon vastaanotti lehden edellinen päätoimittaja Hannu Virtanen.

– Selkosanomien aineisto soveltuu hyvin verkkojulkaisuun. Kirjoitukset ovat lyhyitä ja kuvia on paljon. Verkkolehti on näyttävä ja helppolukuinen. Lisäksi kirjoituksia voi kuunnella luettuna ja mukana on tehtäviä, pohtii Hannu Virtanen.

Verkkolehden suunnittelu ja tekninen toteutus tehdään yhdessä Papunet-verkkopalvelun kanssa.

– Helpon tekeminen ei ole aina helppoa. Mietimme aika kauan, miten verkkolehden sivurakenne olisi mahdollisimman yksinkertainen. Olen tyytyväinen lopputulokseen, kertoo Sami Älli Papunet-verkkopalvelusta.

Mitä mieltä olit jutusta?


Yksi kommentti uutiseen “Selkosanomien verkkolehti on vuoden innovaatio”

  1. Mohammad Akram Mohammad Ahsan

    Minusta jos yläkulmassa olisi lukija vedio se näyttä eritäin hyvältä ja lukija olisi ulkomaalainen, koska se lehti on ulkomaalaiselle.