Sarjan kilpailijat on jaettu kahteen joukkueeseen. Toiseen kuuluvat Henri, Sari, Jarkko ja JP, Jani, Heini, Pia ja Hanna V.

Sarjan kilpailijat on jaettu kahteen joukkueeseen. Toiseen kuuluvat Henri, Sari, Jarkko ja JP, Jani, Heini, Pia ja Hanna V.

Selviytyjät kuvattiin trooppisessa Malesiassa

Malesiassa kuvatun kilpailun voittaja saa julkisuutta ja 50?000 euroa.

Selviytyjät Suomi kuvattiin kuumassa ja kosteassa Malesiassa, trooppisella saarella, jossa on viidakko ja kallioita. Seikkailusarja on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta ohjelmasta. Sarjan juontaa Heikki Paasonen.

16 kilpailijaa lennätettiin viime keväänä Aasiaan Malesiaan. Kuulostaako houkuttelevalta? Niin kuulosti myös yli 8 000 muusta suomalaisesta. Sillä niin moni haki sarjaan mukaan. Voittaja saa palkinnoksi 50 000 euroa ja julkisuutta.

Kilpailijoiksi valikoitui 22–62-vuotiaita henkilöitä, joiden ammatteja ovat opiskelija, palomestari, kiinteistönvälittäjä ja pappi. Vantaalaisen Korson seurakunnan nuorisopastori Hanna Vaittinen oli unelmoinut pitkään, että hän pääsisi mukaan tosi-tv-ohjelmaan.

– Lähdin mukaan, koska halusin tutkiskella itseäni. Halusin kokea sen, kuinka toimin, kun ympärilläni ei ole tavallista arjen tukiverkkoa, Vaittinen kertoo.

Selviytyjät Suomi alkaa MTV3-Kanavalla torstaina 21.2. kello 20.05

Mitä mieltä olit jutusta?


Tähän uutiseen ei voi enää lisätä kommentteja.