Karhut nukkuvat talviunta Korkeasaaressa

Korkeasaaren eläintarhassa asuu kaksi ruskeakarhua:
19-vuotias emokarhu ja sen 14-vuotias pentu.
Syksyllä karhut söivät paljon marjoja, hedelmiä ja lihaa.
Nyt karhut ovat menneet pesäänsä, jossa ne nukkuvat koko talven.
Keväällä karhut heräävät ja tulevat pois pesästään.

Lähde: Selkosanomat, Betty Marschan
Toimitus: Veronica Andersson; suomenkielinen toimitus: Maija Ylätupa
Valokuvat: Lehtikuva, logo: korkeasaari.fi
Symbolikuvat: Papunetin kuvapankki, muokkaus: LL-Center