Karhut nukkuvat talviunta
Korkeasaaressa

Korkeasaaren eläintarhassa
asuu kaksi ruskeakarhua:
19-vuotias emokarhu
ja
sen 14-vuotias pentu.
Syksyllä
karhut söivät paljon
marjoja,
hedelmiä
ja
lihaa.
Nyt
karhut
ovat menneet pesäänsä, jossa ne nukkuvat
koko talven.
Keväällä
karhut heräävät ja tulevat pois pesästään.

Lähde: Selkosanomat, Betty Marschan
Toimitus: Veronica Andersson; suomenkielinen toimitus: Maija Ylätupa
Valokuvat: Lehtikuva, logo: korkeasaari.fi
Symbolikuvat: Papunetin kuvapankki, muokkaus: LL-Center